maanantai 7. huhtikuuta 2014

Aplikaatioöverit
Pakko postata tämä jo, vaikka vaatteet eivät ole vielä edes valmiit, muttakun muttakun tehdessä oli niin hauskaa (nojoo, ompelukone kyllä teki lopussa tenät, eikä suostu enää ompelemaan suoraa ommelta lainkaan) mut siitä viis, kohderyhmä ilostui niin ettei vaatteita saanut sovituksen jälkeen riisua kuin vasta yöunille. Hekuma! 


Pienehköä sakkausta ompeluskoneen taholta. Hiphei, jää nurjalle!:) Oli siinä siksakkaamista, mutta kannatti!


Kangas Leena Rengon "matkalla" joustocollegea. Brummmmm!


Edit:
Ja tässä valmiit liivit!


Sinipohjaiset autot puuvillakangasta käsityömessuilta, oli helppo aplikoida.


Tai siis siksakilla ja suoralla päästää kiinni :)Vihreäpohjaiset autot trikoota läheisestä kangaskaupasta, nämä meinasivat mennä kurtulle ommellessa.


5 kommenttia:

 1. Ihan mahti-idea! :-) Nuo nurjan puolen sutut nosti myös hymyn huulille. :-D Odotan lähikuvia aplikoinnin siksakeista oikealta puolelta sekä tietoa ompeleen säädöistä. Ja tietty ne vaatteet, kunhan valmistuvat. :-) Way to go!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, lupaan laitella lisäkuvia jahka kerkiän ja saan valmiiksi. Ompelukone tosiaan hiukan köhisi ommellessa, mutta meinasi minullakin levikset revetä kun katsoin nurjalle ja siellä oli noin hurjat sotkut :DDDD

  VastaaPoista
 3. Mulla on muuten tuommoista sotkua tullut, kun alalanka on jostain syystä hypännyt pois siitä puolakotelon urasta. Joskus tekee mulla tuota useamman kerran peräkkäin. Pitää myös silloin semmosta lonksutusääntä ommellessa. Vois olla perusteellisen puhdistuksen ja öljyämisen paikka mun koneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mitään ylimääräistä ääntä ei kyllä kuulu... Ja alalanka paikoillaan. Ompelee ok PAKSUA kangasta. Normia ei. Täytyy viikonloppuna perehtyä mikä on vikana.

   Poista
 4. Nuo aplikoinnithan on ihan siistit. Tasaista tikkiä. Ja liivit hienot! Tokeniko sun kone jo? Olisko sit paininjalan puristus liian löysä, jos ei ohutta ompele kunnolla?

  VastaaPoista