lauantai 3. toukokuuta 2014

Eka paita

Peruspökien teko sujui niin mukavasti, että taivaalta pölähtänyt lumisadekuuro inspiroi puutarhurin  kaivamaan kaapista lumihiutalekankaan paitatarpeiksi. Pala on eurokankaasta, kerrassaan ihanaa hiukan joustavaa ja kevyttä kevät(tai miksi ei myös syksy)paitaan.
Paidan ompelu sujui helposti, pitkät hihat ja muutoinkin pitkä malli. Iso kaulus, tietenkin. Täytyy sanoa, että ompelu alkaa olla joka kerta vaan mukavampaa!! 

Blogin pito on ollut hyvä ja kannustava juttu omien ompeluväkerryksien kirjauksessa ylös, mutta sitä mukaa kun itse vaatteen teko alkaa onnistua vähemmällä tyrimisellä, niin sitä enempi alkaa tuottaa päänvaivaa itse vaatteen kuvaaminen siten että se näyttäisi oikealta ja kivalta myös ikuistettuna blogiin. 

Tässä seuraakin taas huimaa kuvataidetykitystä lumihiutalepaidasta:

Ensin taidekuvia räntäsateessa.


Aika tyylikäs, jos siis haluaa tarkastella MAATA. Lisäksi näyttää epäilyttävästi siltä että kuvan malli on joutunut onnettomuuteen, koska hänellä on valkoinen niskatuki..

No seuraava otos lähempää.


Luikkujalat ja hervottoman isot olkapäät vie huomion vaatteelta, sitähän tässä kuvataan.

Jos vähän enempi sivuttain?


Öööö, pissahätä? Ja auto tunkee kuvaan, ei hyvä!

Yritetään vielä ilman autoa:


Tjaah. Menettelee..

Sitten vielä tasokuva.


Ihan kamala! 

Lisäksi parin tunnin käytön jälkeen valkoisessa hiharesorissa jo likaa! Ei sovellu optimaalisesti puutarhahommiin. Tämän takia puutarhurilla ei ole kovin  paljoa valkoisia vaatteita :D (vielä...hih)Laitetaan  loppuun kauluksesta kuva, se on resoria ja aika kivasti pysyy ryhdikkäänä. Tosi mukava päällä! Kuvistakin huolimatta :)


Edit: vielä yksi kuva. Jotenkin ihanaa tuo lumisade, kun se ei jää kuitenkaan enää maahan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti