lauantai 23. elokuuta 2014

Paitatuunausta #lego

Peruspaitoja löytyi kaapista muutema.


Meinasin laittaa keltaisen paloiksi ja tehdä kahteen muuhun keltaiset lego-päät aplikaationa.

Mutta kuinkas sitten kävikään...

Ensin leikoin paperista legopään muotoisen mallin. Sen avulla piirsin paitaan kuvan.Tällä viisiin tussiminen kävi paljon tarkemmin ja nopeammin ja hauskemmin kuin vapaalla kädellä, joten tussien kanssa siis kannattaa käyttää jonkinlaista sabluunaa jatkossa jos vaan mahdollista!


Näytti niin kivalta että en raaskinutkaan leikata sitä irti vaan etsin toiseen paitaan lakanakangasta pääksi. Keltaisessa paidassa on vähäsen ikuisuuslikaa, voikukkaa ainakin, mutta mitäpä se nyt toisaalta kotikäytössä haittaa ja ulkona sitä multaa ja likaa tulee kumminkin lisää. Puutarhuri ei ole turhan tarkka tämän suhteen, (lego)pää-asia (hih, niiiiin kuiva juttu!) ...siis pääasiahan on se että lapsi vaatteissaan viihtyy. Ja legopään voi ehkä vielä myöhemmin saksia vaikka housunlahkeeseen, kun paita on törsätty vielä pahempaan kuntoon, jos legot on edelleen silloin in.

Siniseen paitaan valkoinen pää, aplikoitu mummin koneella, koska oma ei tee sitä kunnollista siksakkia.
Melkein samikset :)

2 kommenttia:

  1. Hienot on. Ja pojat on varmaan taas tyytyväisiä kun on samanlaiset. :-) Onko viime päivinä ollut edelleen vaateuhmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisävaatteet on menneet hyvin, kiitos näiden paitojen, mutta vaikuttaa siltä että seuraava haaste on kehittymässä ulkovaatteiden kanssa.

      Poista