sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pussiinommeltu pussukkainen

Vaellukselta on palattu kutakuinkin ehjin nahoin ja kipein jaloin.

Personal assistant saa palkaksi vaivoistaan pienen vihreän vetoketjullisen pussukan.Ensin sisäosa pussiksi ja kiinni vetoketkuun.

Sitten päällipuolet. Pussiinommellun pussin ilo on se, että miljoonat korjaus/viilausompelukset jäävät nurjalle ja oikeasti piiloon kerrosten väliin, jolloin lopputulos on tosi siisti. Tässä ei vielä oikein näytä lupaavalta...
Vihreä soiro tulee päällykerrosten väliin sivuille ja alle, jolloin pussi pysyy paremmin pystyssä ja on muutenkin mielestäni kivemman näköinen. Alla olevassa kuvassa hahmottuu soiron sijoittelu paremmin.
Ja oikein päin! :) Näin!
Loppu huolitellaan käsin neulan avulla, niin ettei yhtäkään ompeletta jää näkyville.
Valmista tuli. Puutarhuri on erittäin tyytyväinen, kehtaa antaa lahjaksi tämän pienen väkerryksen. Tuo vetoketjun ompelu on kyllä aina vaan aikaa vievää ja hankalaa.
Hyväksytty myös kuvausapulaisen toimesta:
:D

Toivottavasti pääsee käyttöön :)

4 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Nuo sivusoirot tuo tosiaankin kivan ilmeen. Mun tarttis tehdä uusi kännykkäpussi mutta jostain syystä sen aloittaminen tuntuu työläämmältä kuin vaatteiden ompeleminen.

  VastaaPoista
 2. Kännykkäpussi on kyllä vaivaisen pieni, mitä pienempi niin sitä hankalampi on tehdä. Mulla on muuten työn alla nyt paidat valkoisesta trikoosta! Täytyy sanoa että kangastusseilla piirtäminen on paljon hankalampaa kuin muistin.. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja niin selvä ohjekin.
  Tuo tarkastajan ilme sai minut nauramaan ääneen, kiitos aamuni piristyksestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Tarkastaja on kyllä välillä varsin kriittinen näiden ompelusten suhteen. :)

   Poista