lauantai 28. kesäkuuta 2014

Leggareita ja kesähousuja

On se vaan mahtavaa että nykyään voi pitää julkisesti pitkiä kalsareita!
Varsinkin jos sattuu palelemaan herkästi.

Tai jos sattuu olemaan kylmä kesä. Niinkuin nyt on.

Pitkät kalsarit päälle vaan! Muistat vaan sano niitä leggareiksi, niin täydestä menee :DPuutarhuri löysi kangashamstereista tätä Taitoon vanhaa kotimaista ribbitrikoota, joka on kuosiltaan niin kamalaa että se onkin jo ihanaa. Tuntu on todella hyvänlaatuinen ainakin omaan, hiukkasen harjaantumattomaan, arvioon perustuen.


Vyötäröllä on paksu hetulareunainen pehmeä kuminauha (ehkä hameen vyötäröön tarkoitettua?) ja pultut on leikattu päinvastaiseen suuntaan että saadaan kuvio vaihtelemaan lahkeissa. Kohdistettu vain nuo punaiset raidan kohdakkain. 
Lahkeet huoliteltu samalla kankaalla punaisen nauhan kohdasta leikatulla suirolla. Olisi varmaan voinut vaan kääntääkin, mutta tälleen tuli kiva paksumpi punainen nilkkoihin.Kalsa..eiku leggareiden lisäksi junioriosastolle oli tarvis tehdä muutemat kesähousut collegea ohuemmasta kankaasta.
Poikien versioihin hiukkasen leveämmät lahkeet.

Kyllä kelpaa työnjohtajan nyt kaivaa rapaa kun on kevyemmät kesähousut jalassa.Toiset pökäparit kantattu venetrikoolla. Tosi sopivan tiivis leggari/housumatsku tuo venekangas poikain kesähousuun. Epäilen tosin ettei se silti kestä polvista kovin pitkään ulkoleikkejä, mutta lahkeet on tosi pitkät, niin ehkä voi ottaa polven kohdalta taitteelle, jos tulee reikää...? 


Toinen pari sitten resoritettu ihan tavallisella resorilla. Väri ei kyllä paras mahdollinen (sinisiin), mutta ei se päällä ollessa juuri näy pitkien lahkeiden mennessä siihen päälle. Traktorikangas on ohkaisempaa tai "harvempaa" - jokatapauksessa tosi kivat ja vilpoiset kesäpöksyt näistä molemmista kankaista tuli :) Omaa silmää kyllä miellyttää kovasti eritoten tuo traktorikangas, kaunis murrettu pohjavärikin siinä. Molemmat kankaat naperonutulta.


2 kommenttia:

  1. Hienoja pökiä! Pojatkin vissiin tykkäs housuista? Tuo traktorikangas on ihanaa.

    VastaaPoista
  2. No kyllä tykkäsivät. En oikein itse välitä samistelusta, mutta meillä on meneillään "mulle kans kun toisellakin on"-vaihe, missä pääsee helpoimmalla kun on molemmille samaa.

    VastaaPoista