sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Puutarhan kukoistusta

Tänä vuonna tulee ensi kertaa kunnollinen mansikkasato, namskis. Lisäksi huikeasti itäneiden perunoiden istutus varhain onnistui ja perunat voivat hyvin ja sato näyttää hyvältä.

Salaatti (kuka ryssii oikeasti salaatin kasvatuksessa!!!) ja porkkanat sen sijaan menivät tänä vuonna hiukan mönkään. Kasvihuoneessa kesäkurpitsa valtaa kohta koko huoneen (EI kesäkurpitsaa jatkossa sinne), tomaatit on ok, maissi suunnilleen polven korkuinen ja kurkun ja vesimelonin taimet pieniä nysiä.Ulkorakennuksessa talvetetut!!!

Amppelitomaatti kasvattaa vartta :)
Verannan edustan penkki näyttää vähän aneemiselta. Nimetön kivikko?kukka ehkä menestyy tässä. Pitänee kunnostaa maata...


Taimivaihdosta saatu toinen kello teki ihania valkoisia kukkia!!! 


Ja toinenkin taimivaihdokki kukkii. Jei! Eivät olleet valkoista luonnonkantaa nämä :)Penkin kaljuun kohtaan istutin jotain, jonka piti tehdä alut tänä kesänä ja varsinaiset kukat ensi kesänä. Saapa nähdä miten käy...


Loppuun vielä tämän kesän hauska projekti: punainen amppelimansikka. Puutarhuri on istuttanut rönsyistä koko joukon uusia taimia ja antanut tutuille lahjaksi. Mansikat on hieman pienempiä, metsämansikan makuisia herkkuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti