torstai 31. heinäkuuta 2014

Löytö!

Tässä lupailemani kesäreissun paras löytö, nimittäin tatatadaaaaa...

SOVITUSNUKKE!!!!!


Tällaista olen jo hetken jos toisenkin haaveillut jostain löytäväni!

Ei enää neulanpistoja omaan kainaloon!


Heippa vaan hankala kankaiden mallaaminen oman kropan, kankaan (tai joskus usean kankaan), paikalle raahatun ison peilin ja parhaassa tapauksessa vielä kamerankin kanssa. (Kyllä, ompeluun hurahtaneet voisivat evoluution jossain vaiheessa ruveta kasvattamaan muutemia lisäkäsiä) Toisaalta lisäkäsi = lisää kädenteitä ja hiansuun kanttaamista ja monimutakisempia kaava- ja leikkausratkaisuja... Hmmm....Ei sittenkään lisäkäsiä vaan...

...mallinukketorso käyttöön! :)Oon niin ihastunut ja onnellinen tästä uudesta ompeluystävästä!

Jahka kerkiän valita sopivan kankaan (voi miten vaikeaa se onkaan), niin hän saa uuden vaatetuksen ja sitten pääsen mallaamaan oikein olan takaa kaikenlaisia hauskoja ideoita nuken avustuksella :) Iiiiiiiks!! 

Mutta nyt valitsemaan ensin Lapin vaellusreissun kamppeita, jonka vuoksi mallinukkeneitosen tuunaus siirtyy toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen. Harmiksi en ole saanut aikaiseksi pöryyttää sitä reissua varten toista merinovillakerrastoa entisten kaveriksi (jotka jo aika kuluneet), mutta näillä mennään. Puutarhuri epäilee että ompelukone ei ehkä mahdu rinkkaan mukaan...

Ehkä...

Mutta mitä jos vähän kumminkin...
neulaa ja lankaa..

Joohan?2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä hieno löytö. :-) Sitä rypyttämistähän voi ainakin tehdä ilman konetta. Mulla on yleensä reissussa mukana lankaa ja puikot. Nytkin reissussa aloin neulomaan hattua mutta lanka loppui kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ollut ahkera :) Ajattelin kyllä pienen tilkun ottaa mukaan ja harjoitella uusia pistoja. Ja varmaan myös kynän ja paperia että voi piirrustella jotakin. Pääanti toivottavasti on kuitenkin luonnon ihailussa :)

      Poista