perjantai 25. heinäkuuta 2014

Uimapuvut

Junioriosaston uimapuvut alkavat olla pienenkätväköitä, joten uusille oli tarvis. Pieni kiertäminen kaupoissa paljasti sellaisen tosiseikan, ettei vauvaiän ohittaneille poikalapsille ole oikein tarjolla kuin uimashortseja, joten hikeä nostattava uimapukukankaan ompelu vaikutti väistämättömältä seuraavaksi haasteeksi. (Tiesin jo valmiiksi ettei ompelukoneeni tykkää materiaalista)

Mielestäni haalarimalli on kaikin puolin kivempi isommallakin lapsella, koska se on auringolta suojaavampi ja paremmin päällä pysyvä kuin housumalliset versiot.


Kaava on edellisten uimapukujen perusteella muokkailtu, tuo syvempi aukko keskellä on siis kädentie! :D Sauma tulee vain selän puolelle (edellisissä oli sivullakin saumat).

Eurokankaasta siis löytyi tätä ihan mukiinmenevää raitaista uimapukuvärkkiä. Tämä oli palalaarissa, joten en tiedä tarkkaa koostumusta, mutta ihan uimapukukankaaksi sopivaa kästuntuman perusteella. Laarissa oli muitakin uimapukupaloja, mutta ne oli a) pinkkiä tai b) kukikasta mummouikkaria, joten valinta oli tällä kertaa helppo.

Tässä alla näkyy koko pala levitettynä, niin hahmottuu paremmin. Oikealla saumuroituna. Mikä onni että saumuri ei köhinyt!Koristeeksi eteen tietysti kala! :)Ompelukone suorastaan inhosi tätä, juuri ja juuri sain kalan ommeltua suoralla ympäri. Hirveästi hyppytikkiä ja sakkausta. Tuli tuollaiset naivistiset kalat :) Jotenkin kyllä tykkään näistä tavattomasti. 


Ihana illan hetki uimarannalla.

2 kommenttia: